Ce beneficii ai citind această carte?

        Ghidându-te să scapi de dependenţă, cartea te va ajuta:

  • să ai o viaţă mai bună;
  • să ai mult mai mulţi bani;
  • să te gândeşti mai mult la fericire şi să dobândeşti din ce în ce mai multă;
  • să ai mai mult succes.

        Îţi voi împărtăşi toate experienţele mele de fost fumător înrăit legate de lungul drum al eliberării din ghearele dependenţei de nicotină produsă de ţigări. Vei învăţa mult mai repede care sunt paşii care te vor conduce la final să te laşi de această „ocupaţie” inutilă, dar extrem de dăunătoare.

        Unul dintre beneficiile majore și unice este acela că veţi învăţa de la un fost fumător care a încercat toate metodele de a se lăsa de fumat la care a avut acces şi veţi putea conştientiza mult mai rapid şi mai eficient calea care vă va face să vă eliberaţi din lanţul nesfârşitei dependenţe.

        Cartea sau, mai bine zis, comunicarea dintre noi realizată prin intermediul ei, te va ajuta să îți recapeți încrederea, curajul și speranța estompate de viața de zi cu zi sau uitate undeva în urmă din cauza rutinei și blazării (de multe ori în cadrul ședințelor de consiliere le recomand celor care s-au decis să se lase de fumat să își readucă aminte cum erau înainte de a se apuca de fumat, de ființa minunată care erau și care a trecut pe locul doi datorită fumatului). Da, într-adevăr fumatul este rutină, blazare și renunțare la idealuri și la fericire.

        Și, nu în ultimul rând, veți ajunge, citind această carte, să trăiți acea stare de fericire, acea bucurie a luptei de recâștigare a demnității personale pierdută la momentul în care, datorită unei conjuncturi stupide, ați fost determinați să fumați prima țigare sau să ”consumați” tutun sau nicotină sub orice altă formă (pipă, trabuc, ţigări de foi, ţigară electronică, etc.).